Servere performante: Romarg

Experienta noastra de-a lungul anilor cu firma de hosting Romarg, ne-a determinat sa-i alegem ca principali furnizorii de servicii de gazduire web. In ultimii ani am gazduit sute de site-uri pe serverele lor, si putem spune ca tot timpul s-au ridicat la nivelul asteptarilor noastre. Avand o echipa de profesionisti in spate, serverele lor au fost aproape 100% din timp up and running, si chiar si atunci cand au fost probleme, am gasit tot timpul sprijin in serviciul lor de customer support.

Lucram doar cu cei mai buni pentru a asigura clientiilor nostri un serviciu ireprosabil, in consecinta, fie ca iti oferim gazduire gratuita, fie ca optezi pentru un pachet platit, iti recomandam Romarg. Aici se pot instala tot felul de aplicatii personalizate sau platforme precum Wordpress, Magento sau Prestashop la preturi rezonabile si cu o calitate a conexiunii foarte buna.

Platforma robusta: Magento

Sa compari Magento cu alte platforme este ca si cum ai compara un Mall cu un magazin din piata.

Stim ca exista tot felul de platforme gratuite sau bazate pe abonamente insa experienta ultimilor ani ne-a determinat sa alegem sa lucram in special cu Magento. Preluata de catre compania Adobe, platforma este una robusta, stabila, cu foarte multe optiuni pentru ecommerce dar in acelasi timp usor de utilizat de catre beneficiarul final.

Magento permite instalarea de template-uri (unele gratuite altele contra cost) dar si construirea de module personalizate ce acopera atat zona de configurare de produse custom made pana la livrare sau analize complexe.

Design modern

Magento ofera posibilitatea instalarii de teme personalizate, practic fiecare magazin online poate avea alt template. Se poate merge fie pe template-ul standard al platformei care insa este unul relativ foarte simplu, se poate alege template-ul nostru standard sau se pot instala alte templateuri disponibile pe ThemeForest.

Fiecare magazin are nevoie de o identitate diferita de celelalte de pe piata. Desi majoritatea competitorilor nostri folosesc acelasi template pentru mai multe magazine, noi nu o facem. In schimb va oferim posibilitatea achizitionarii unui template din cele cateva mii disponibile pe ThemeForest sau alte platforme similare.

Catalog template-uri

Transport si curierat

Putem integra module destinate livrarii de colete direct cu curierii sau cu o serie de companii de e-fulfillment. Pe langa cei afisati mai jos, putem integra orice serviciu de curierat ce utilizeaza servicii API pentru preluarea comenzilor si actualizarea statusului acestora.

DHL
DPD
Same Day
FAN Courier
Pallet Network

Procesotoare de plati

Fie ca doriti integrarea modulelor de plata ramburs, prin transfer bancar, prin SMS sau cu cardul online, va putem ajuta cu diferite module destinate procesarii platilor.Solicita oferta de pret
AFCD