Funcționalități de bază

Vă oferim un website ușor de administrat și de modificat după achiziționare, un website pe care să-l poata administra oricine din firmă fără a mai avea nevoie de ajutorul nostru sau al unui alt programator.

HOSTING GRATUIT

La CodeGuru ne place să ne asumăm responsabilitatea până la capăt, așa a rezistat compania noastră peste 27 de ani pe piață. Spre deosebire de majoritatea competitorilor noștri, vă oferim găzduire web complet GRATUITĂ!

DOMENIU GRATUIT

Știm că înregistrarea unui domeniu poate fi ceva dificil pentru o persoană non-tehnica, la CodeGuru, atunci când comandați un website vă oferim GRATUIT un domeniu .ro, .eu sau .com la alegerea dvs.

WORDPRESS

Website-ul dvs. va fi construit pe cea mai puternică, intuitivă și stabilă platformă, WORDPRESS. Milioane de website-uri folosesc infrastructura pusă la dispoziție GRATUIT de aceasta platformă pentru a construi orice tip de website de prezentare.

GOOGLE ANALYTICS

Majoritatea competitorilor dvs. deși și-au facut un website ignoră măsurarea performanțelor, nu monitorizează sursa vizitatorilor astfel încât să-și poată ajusta bugetele de publicitate într-un mod efectiv. Website-ul dvs. va fi dotat cu Google Analaytics pentru măsurarea rezultatelor.

BETHEME

Unul din cele mai bune template-uri pentru Wordpress, BeTheme nu ne-a dezamagit niciodata. Indiferent de preferintele dvs grafice, BeTheme este suficient de versatil. Frumusetea lui consta insa in stabilitate si performantele SEO dar si in faptul ca orice layout poate fi modificat usor de oricine.

MULTILANGUAGE

Website-urile construite de noi sunt furnizate cu module speciale pentru traducerea continutului in mai multe limbi. Construim website-urile in 2 limbi, romana si GRATUIT in limba engleza. Contra cost putem adauga traducerea si in alte limbi.

FORMULARE

Fie ca doriti un simplu formular de contact cu nume, telefon, email si mesaj, sau un formular complex de cerere al ofertei, toate website-urile noastre vin preinstalate cu module speciale ce va ajuta sa construiti usor un formular de contact, toate datele colectate sunt livrate prin email.

GDPR

Legea impune ca vizitatorului sa i se ceara acceptul pentru salvarea in dispozitivul acestuia a diferitelor fisiere ce ajuta la buna functionare a unui website, produsele noastre vin pre-instalate cu module ce acopera partea legala a GDPR.

LIVE CHAT

Datorita functionalitatilor sale, Tawk.to este unul dintre cele mai bune aplicatii de LIVE CHAT complet GRATUITE disponibile la ora actuala. Puteti utiliza program de lucru, triggere, supraveghere online si chiar sa cititi inainte de a fi trimise mesajele vizitatorilor websiteului dvs.

OPTIMIZAT SEO

Optimizarea SEO a unui website se face din doua componente, pe de o parte continutul text bogat, iar pe de cealalta parte un cod curat, construit dupa instructiunile si criteriile motoarelor de cautare precum Google. Toate siteurile construite de noi sunt pre-optimizate SEO.
AFCD