Remediem situații

O parte din clienții noștri provin din zona celor care au deja un website dar sunt dezamăgiți de calitatea serviciilor sau a lucrărilor a actualului furnizor.

În unele cazuri, putem prelua administrarea site-urilor sau le putem reîmprospăta dacă furnizorul anterior a făcut o treabă bună dar și-a pierdut interesul față de client pe parcurs.
Din păcate nu ne putem asuma toate proiectele, dacă prețul pe care l-ați plătit pentru website este unul foarte mic, este foarte probabil ca website-ul să fie construit de un amator și atunci să se impună măsuri drastice cum ar fi reconstrucția de la zero. Dacă în schimb, websiteul este făcut aproape corect din punct de vedere tehnic, este posibil să vă putem ajuta.

Doar în baza unei analize putem spune dacă putem prelua un proiect sau vă recomandăm să construiți unul de la început. Vă recomandăm să ne contactați și să stabilim împreună dacă se merită să investiți în anumite modificări sau pur și simplu ar fi mai bine să construiți un site nou.

Pe lângă modificări esențiale de structură, putem creea atât module noi, cât putem instala și script-uri care să vă ușureze viața dvs. sau vizitatorilor site-ului.

Contactați-ne
AFCD