Un nou început

Nu sunteți singura companie fără un website de prezentare, 45% din firme ignoră oportunitățile ce se pot ivi din rezultatele afișate de motoarele de căutare fiind practic inexistenți pe piață în mediul online.

Mulți antreprenori consideră că este suficient să aibă o pagină de prezentare pe rețelele de socializare cum ar fi Facebook, însă avem o veste nu prea bună pentru ei.
Atunci când un client caută o firmă sau un serviciu nu o să intre neapărat pe Facebook pentru a face asta, nici nu ar avea cum să filtreze prea bine rezultatele afișate.Atunci când aveți un website iar acesta este construit după indicațiile Google, veți fi mult mai ușor de găsit pe motoarele de căutare. Desigur, poziția în pagină nu ține doar de modul în care firma de web design își face sau nu treaba, mai este nevoie și de un conținut text bogat în articole în care se menționează cuvintele cheie specifice afacerii dvs.

Din păcate construcția unui website și culegerea de roade a muncii, nu se rezumă doar la a avea un domeniu bun, și un website construit ca la carte. Este nevoie ca în timp, beneficiarul să continue să adauge articole și alte informații fie în zona de blog fie în paginile site-ului. Ca și principiu, mulți antreprenori aleg site-uri ieftine construite de amatori, ce nu au cunoștințe tehnice cu privire la lucrurile ce ar trebui făcute în continuare după finalizarea proiectului.

NIMENI nu vă poate garanta poziția pe prima pagină sau pe orice altă pagina a siteului dvs. pentru căutări pe Google, Bing, Yahoo, samd. Sunt mulți dezvoltatori web pe piață ce pretind că pot face un website care să ajungă pe prima pagină, feriți-vă de ei. Întradevăr, la CodeGuru construim website-uri ce pot trece cele mai riguroase teste SEO, dar, în ultimă instanță poziția în Google, este determinată și de cantitatea și calitatea articolelor publicate de beneficiar.

Un website poate fi depunctat pentru promovarea prin spam de pe acel domeniu, copierea informațiilor din alte site-uri, black SEO, etc. Echipa CodeGuru o să vă îndrume în utilizarea de bune practici și o să vă furnizeze o listă cu lucruri pe care le aveți de făcut în continuare pentru a crește într-un mod natural în Google și pentru a vă bucura de vizite primite GRATUIT de pe motoarele de căutare.
Vezi aici promoțiile lunii
AFCD